Looking For Anything Specific?

Vezirköprü Kanyon / MİNE TOZANLIOĞLU: Vezirköprü - Altınkaya Barajı ... : Doğa koruma alanı, manzara i̇zleme noktası ve milli park.

Vezirköprü Kanyon / MİNE TOZANLIOĞLU: Vezirköprü - Altınkaya Barajı ... : Doğa koruma alanı, manzara i̇zleme noktası ve milli park.. Türkiye'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan vezirköprü şahinkaya kanyonu, zümrüt yeşili manzarası ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Kanyon dönüşü vezirköprü ilçe merkezi taşhan, saat kulesi gibi tarihi yapıları, cumbalı kâgir evleri, bedesten çarşısını görmek için uğranılması gereken bir yer. Samsun'un vezirköprü ilçesi sınırları içerisinde bulunan vezirköprü şahinkaya kanyonu doğal güzellikleri ile de. Samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan şahinkaya kanyonu altınkaya barajı üzerinde yer alıyor. Zirveye çıkmak zor da olsa manzaranın seyrine dalma.

Vezirköprü kanyonu oluşumu, özellikleri, giriş ücreti ve ziyaret saatleri (2020). Vezirköprü şahinkaya kanyonuna nasıl gidilir. Dağ oluşumu (orojenez) ve akarsu aşındırması sonucu meydana gelen şahinkaya kanyonu 2,5 km uzunluğundadır. Öncelikle samsun'a bağlı vezirköprü'ye ulaşım sağladıktan sonra otogar'ın önünden devam ederek kavşaktan türkmen köyü'ne doğru olan dönüşe geliyorsunuz. İlçemiz sınırları içerisinde kızılırmak üzerine kurulu olan altınkaya bara göleti üzerinde bulunan ve i̇lçemize 13 km uzaklıkta olan şahinkaya kanyonu altınkaya.

Vargit Turizm - Yurtiçi Turlar: ORTA KARADENİZ KEŞFİ ORDU ...
Vargit Turizm - Yurtiçi Turlar: ORTA KARADENİZ KEŞFİ ORDU ... from www.vargit.com.tr
Yapılan tekne turlarında gezinmek ayrı, zirveye çıkıp kanyona uzaktan bakmak apayrı güzel bir hissiyat tecelli ediyor. Samsun'un bafra ve vezirköprü ilçeleri arasında bulunan altınkaya barajı su toplama alanıdaki şahinkaya kanyonu görülmeye değer bir doğa harikasıdır. Eski çarşıdaki kasaplar aynı zamanda. Kış terapisi adı altında vezirköprü şahinkaya kanyonuna gittik.yol boyu köyler ve ormanlar çok güzeldi. Kızılırmak'ın yatağını derince çeltek bölgesi, vezirköprü'den yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta. Tekneyle yapacağınız tur, iyi ki geldim dedirtecek cinsten. Şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerindeki en dar, en uzun geçit. (+) şahinkaya kanyonu, altınkaya baraj gölü'nü adeta ikiye ayıran doğa harikası bir boğazdır.

Türkiye'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan vezirköprü şahinkaya kanyonu, zümrüt yeşili manzarası ile görenleri kendine hayran bırakıyor.

Kızılırmak'ın yatağını derince çeltek bölgesi, vezirköprü'den yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta. Şahinkaya kanyonu'na ulaşmak için iki farklı yol bulunmaktadır. Kanyon dönüşü vezirköprü ilçe merkezi taşhan, saat kulesi gibi tarihi yapıları, cumbalı kâgir evleri, bedesten çarşısını görmek için uğranılması gereken bir yer. Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçe merkezine bağlı kuruçay köyünde bulunur. Tekne turu ile kanyonun içerisinde güzel bir tur. Vezirköprü şahinkaya kanyonu haritası samsun ili içinde nerede olduğu harita. Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarmavadi), altınkaya barajının en dar yeri olma özelliği ile de dikkat çeker ve yaklaşık 1500. Kış terapisi adı altında vezirköprü şahinkaya kanyonuna gittik.yol boyu köyler ve ormanlar çok güzeldi. Yol boyu tütün üretilen köylülerle sohbet ettik.kanyon sonbahar ve salgın nedeniyle gemi. Şahinkaya kanyonu vezirköprü / samsun videonun izin alınmadan kullanılması yasaktır.her türlü samsun'un vezirköprü ilçesinde bulunan ve türkiye'nin 2'nci büyük su kanyonu unvanını taşıyan. (+) şahinkaya kanyonu, altınkaya baraj gölü'nü adeta ikiye ayıran doğa harikası bir boğazdır. Zirveye çıkmak zor da olsa manzaranın seyrine dalma. Şahinkaya kanyonu'na giderek tekne turu yapıyoruz.

Doğa koruma alanı, manzara i̇zleme noktası ve milli park. Eski çarşıdaki kasaplar aynı zamanda. Tekneyle yapacağınız tur, iyi ki geldim dedirtecek cinsten. İlçemiz sınırları içerisinde kızılırmak üzerine kurulu olan altınkaya bara göleti üzerinde bulunan ve i̇lçemize 13 km uzaklıkta olan şahinkaya kanyonu altınkaya. Vezirköprü şahinkaya kanyonu 41.279343 enlem ve 35.429462 boylamda yer almaktadır.

Panoramio - Photo of Şahinkaya Kanyonu - Vezirköprü
Panoramio - Photo of Şahinkaya Kanyonu - Vezirköprü from static.panoramio.com
Vezirköprü şahinkaya kanyonu 41.279343 enlem ve 35.429462 boylamda yer almaktadır. İlçemiz sınırları içerisinde kızılırmak üzerine kurulu olan altınkaya bara göleti üzerinde bulunan ve i̇lçemize 13 km uzaklıkta olan şahinkaya kanyonu altınkaya. Dağ oluşumu (orojenez) ve akarsu aşındırması sonucu meydana gelen şahinkaya kanyonu 2,5 km uzunluğundadır. Kanyon dönüşü vezirköprü ilçe merkezi taşhan, saat kulesi gibi tarihi yapıları, cumbalı kâgir evleri, bedesten çarşısını görmek için uğranılması gereken bir yer. Kanyon, doğa ve manzara hakkında 7142 ziyaretçi ziyaretçiden 52 tavsiye ve inceleme tavsiyeyi oku. Yol boyu tütün üretilen köylülerle sohbet ettik.kanyon sonbahar ve salgın nedeniyle gemi. Şahinkaya kanyonu vezirköprü / samsun videonun izin alınmadan kullanılması yasaktır.her türlü samsun'un vezirköprü ilçesinde bulunan ve türkiye'nin 2'nci büyük su kanyonu unvanını taşıyan. (+) şahinkaya kanyonu, altınkaya baraj gölü'nü adeta ikiye ayıran doğa harikası bir boğazdır.

Tekne turu ile kanyonun içerisinde güzel bir tur.

Vezirköprü kanyon turu vapur hattı (çeltek köyü i̇skelesi), çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumundan başlayıp çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumuna gidene kadar 3 duraktan geçiyor. Dağ oluşumu (orojenez) ve akarsu aşındırması sonucu meydana gelen şahinkaya kanyonu 2,5 km uzunluğundadır. Şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerindeki en dar, en uzun geçit. Vezirköprü sahinkaya kanyonunda tekne turlarinda kaliteli hizmet almak icin sizde hemen randevu samsun'da gezilmesi gereken doğa harikası bir yer. Eski çarşıdaki kasaplar aynı zamanda. Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarmavadi), altınkaya barajının en dar yeri olma özelliği ile de dikkat çeker ve yaklaşık 1500. Şahinkaya kanyonu'na ulaşmak için iki farklı yol bulunmaktadır. Kış terapisi adı altında vezirköprü şahinkaya kanyonuna gittik.yol boyu köyler ve ormanlar çok güzeldi. (+) şahinkaya kanyonu, altınkaya baraj gölü'nü adeta ikiye ayıran doğa harikası bir boğazdır. Kızılırmak'ın yatağını derince çeltek bölgesi, vezirköprü'den yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta. Vezirköprü kanyonu oluşumu, özellikleri, giriş ücreti ve ziyaret saatleri (2020). Şahinkaya kanyonu'na giderek tekne turu yapıyoruz. İlçemiz sınırları içerisinde kızılırmak üzerine kurulu olan altınkaya bara göleti üzerinde bulunan ve i̇lçemize 13 km uzaklıkta olan şahinkaya kanyonu altınkaya.

Tekne turu ile kanyonun içerisinde güzel bir tur. Tekneyle yapacağınız tur, iyi ki geldim dedirtecek cinsten. Samsun büyükşehir belediyesi kurumsal web sitesi. Şahinkaya kanyonu vezirköprü / samsun videonun izin alınmadan kullanılması yasaktır.her türlü samsun'un vezirköprü ilçesinde bulunan ve türkiye'nin 2'nci büyük su kanyonu unvanını taşıyan. Şahinkaya kanyonu vezirköprü / samsun videonun izin alınmadan kullanılması yasaktır.her türlü telif hakkı ihlalinde sorumluluk.

Vezirköprü / Samsun / Gezilmesi Gereken Yerler.com
Vezirköprü / Samsun / Gezilmesi Gereken Yerler.com from gezilmesigerekenyerler.com
Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten. Şahinkaya kanyonu vezirköprü / samsun videonun izin alınmadan kullanılması yasaktır.her türlü samsun'un vezirköprü ilçesinde bulunan ve türkiye'nin 2'nci büyük su kanyonu unvanını taşıyan. Türkiye'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan vezirköprü şahinkaya kanyonu, zümrüt yeşili manzarası ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Kanyon, doğa ve manzara hakkında 7142 ziyaretçi ziyaretçiden 52 tavsiye ve inceleme tavsiyeyi oku. Samsun büyükşehir belediyesi kurumsal web sitesi. İlçemiz sınırları içerisinde kızılırmak üzerine kurulu olan altınkaya bara göleti üzerinde bulunan ve i̇lçemize 13 km uzaklıkta olan şahinkaya kanyonu altınkaya. Samsun, vezirköprü i̇lçesine bağlı şahinkaya kanyonu gezmek için harika bir tercih. Samsun'un bafra ve vezirköprü ilçeleri arasında bulunan altınkaya barajı su toplama alanıdaki şahinkaya kanyonu görülmeye değer bir doğa harikasıdır.

Şahinkaya kanyonu'na giderek tekne turu yapıyoruz.

Samsun'un vezirköprü ilçesi sınırları içerisinde bulunan vezirköprü şahinkaya kanyonu doğal güzellikleri ile de. Samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan şahinkaya kanyonu altınkaya barajı üzerinde yer alıyor. Samsun, vezirköprü i̇lçesine bağlı şahinkaya kanyonu gezmek için harika bir tercih. Dağ oluşumu (orojenez) ve akarsu aşındırması sonucu meydana gelen şahinkaya kanyonu 2,5 km uzunluğundadır. Tekneyle yapacağınız tur, iyi ki geldim dedirtecek cinsten. Vezirköprü şahinkaya kanyonu 41.279343 enlem ve 35.429462 boylamda yer almaktadır. Vezirköprü kanyon turu vapur hattı (çeltek köyü i̇skelesi), çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumundan başlayıp çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumuna gidene kadar 3 duraktan geçiyor. Tekne turu ile kanyonun içerisinde güzel bir tur. Öncelikle samsun'a bağlı vezirköprü'ye ulaşım sağladıktan sonra otogar'ın önünden devam ederek kavşaktan türkmen köyü'ne doğru olan dönüşe geliyorsunuz. Şahinkaya kanyonu'na giderek tekne turu yapıyoruz. Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçe merkezine bağlı kuruçay köyünde bulunur. İlçemiz sınırları içerisinde kızılırmak üzerine kurulu olan altınkaya bara göleti üzerinde bulunan ve i̇lçemize 13 km uzaklıkta olan şahinkaya kanyonu altınkaya. Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarmavadi), altınkaya barajının en dar yeri olma özelliği ile de dikkat çeker ve yaklaşık 1500.

Yapılan tekne turlarında gezinmek ayrı, zirveye çıkıp kanyona uzaktan bakmak apayrı güzel bir hissiyat tecelli ediyor vezirköprü. Yol boyu tütün üretilen köylülerle sohbet ettik.kanyon sonbahar ve salgın nedeniyle gemi.

Posting Komentar

0 Komentar